Donacija japanske Vlade Domu zdravlja

Izvor: juGmedia, 18.Mar.2013, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donacija japanske Vlade Domu zdravlja

SVRLJIG  – Dom zdravlja „Dr Ljubinko Đorđević“  dobio je od Vlade Japana 84.000 evra za nabavku dva sanitetska vozila, opreme za laboratoriju, po jedne zubarske i  ginekološke stolice, i renoviranje odeljenja za primanje infuzije.

Ugovor o donaciji potpisali su direktor svrljiškog Doma zdravlja dr Dragan Budimović i otpravnik poslova Ambasade Japana u Srbiji Kazuaki Kameda.

Prema rečima Kamede japanska >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << vlada je odobrila donaciju Domu zdravlja u Svrljigu nakon što je saznala da ovoj zdravstvenoj ustanovi nedostaje medicinska oprema i da zbog toga ima poteškoće u lečenju pacijenata.

Potpisivanju ugovorao donaciji  prisustvovali su i državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Simo Vuković, predsednik opštine Svrljig Milija Miletić, predsednica Skupštine opštine Svrljig Jelena Trifunović i javni pravobranilac Opštinske uprave Svrljig Danijela Budimović.

(Kraj)

ena

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Donacija japanske Vlade Domu zdravlja

Izvor: OkRadio.rs, 18.Mar.2013

Dom zdravlja „Dr Ljubinko Đorđević“ dobio je od Vlade Japana 84.000 evra za nabavku dva sanitetska vozila, opreme za laboratoriju, po jedne zubarske i ginekološke stolice, i renoviranje odeljenja za primanje infuzije. Ugovor o donaciji potpisali su direktor svrljiškog Doma zdravlja dr Dragan...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.