Izvor: MozzartSport.com, 11.Jul.2020, 19:51

Dešon Tomas zamena za Mačvana

Amerikanac bi mogao da nastavi karijeru u Japanu

Kako javlja SDNA, Dešon Tomas blizu je dogovora da sledeće sezone igra u Alvarku iz Tokija i tako bi karijeru nastavio u Aziji.

Ukoliko se ovaj transfer realizuje, Tomas bi bio zamena za Milana Mačvana na poziciji krilnog centra jer je srpski igrač napustio tim ovog leta i objavio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da ide u košarkašku penziju.

Tomas je ove sezone igrao za Panatinaikos i prosečno je davao 13,9 poena i imao 4,4 skoka u Evroligi. Imao je 49 odsto šuta iz igre i šutirao je 36 odsto za tri poena.

Sa penala gađao je 78 odsto.

Dešon Tomas je u Evropi prvo zaigrao za Nanter, a posle je nastupao za Barselonu, Ostin Sparse, Anadolu Efes, Makabi iz Tel Aviva i u redovima Zelenih bio je od 2018. godine.

Izgleda da je vreme za malo egzotičniju destinaciju...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.