„Dani Japana u Turističkom informativnom centru

Izvor: Studio B, 31.Maj.2011, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Dani Japana" u Turističkom informativnom centru

Manifestacija „Dani Japana" biće održana od 2. do 4. juna u Turističkom informativnom centru i „Garden centru" na Vidikovačkom vencu u organizaciji Turističke organizacije Beograda.

Prvog dana, u Turističkom centru u Knez Mihailovoj 6, od 12 sati biće promovisane knjige „Japan za početnike", „Sumo", „Japanska erotska grafika - Šunga" u izdanju Srpsko-japanskog društva „Beograd-Tokio".

U istom prostoru posetioci će >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << biti u prilici da prate izradu origami figura, koje će predstaviti polaznici Studentskog društva srpsko-japanskog prijateljstva „Tagai". Takođe, uz tradicionalnu muziku, moći će da vide postavke bonsaija, kimono venčanice i fotografije sa različitim motivima Japana.

U nastavku manifestacije posetioci „Garden centra" će 4. juna uživati u japanskim ikebanama, dekoraciji fontana sa kamenjem, promociji knjiga i devojkama koje služe tradicionalni čaj, kao i u borilačkim veštinama iz Zemlje izlazećeg sunca.

Takođe, „Garden centar" će u naredne dve nedelje svim posetiocima obezbediti veliki izbor biljaka koje su bliske japanskoj kulturi, po promotivnim cenama.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.