DŽEJN BERKIN PEVA ZA GENSBURA I JAPAN

Izvor: Kurir, 03.Sep.2011, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽEJN BERKIN PEVA ZA GENSBURA I JAPAN

LOS ANĐELES - Francusko-britanska pevačica Džejn Berkin održaće 29. novembra u Sijetlu, SAD, koncert povodom 20 godina od smrti svog partnera Serža Gensbura, a prihod je namenjen žrtvama zemljotresa u Japanu.

"Zašto praviti drugu turneju, drugi koncert?", kazala je pevačica objašnjavajući da je mnogo puta pevala pesme sa repertoara Serža Gensbura, koji je umro 2. marta 1991. "Katastrofa u Japanu. Jedino što mogu da uradim je koncert", kazala je Džejn Berkin >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << o zemljotresu i cunamiju u kojem je u martu ove godine poginulo 20.000 ljudi.

Pevačica će na koncertu nastupiti sa japanskim muzičarima.

Džejn Berkin (64) je u maju organizovala dobrotvorni koncert za Japan, na kojem su na sceni teatru Šatle u Parizu nastupili Šarl Aznavur, Alen Sušon i još dvadesetak izvođača.
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Japanu,   Cunami,   Cunami u Japanu,   Zemljotres

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.