DRAMA U TOKIJU: Basketaši Srbije PREOKRETOM do druge pobede!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 09:23

DRAMA U TOKIJU: Basketaši Srbije PREOKRETOM do druge pobede!

Vodili pa stali.

Sjajan start na Olimpijskim igrama zabeležili su srpski basketaši koji su savladali selekciju Kine rezultatom 22:13 u prvom kolu da bi samo nekoliko časova kasnije u drugom kolu uspeli da pobede ekipu Holandije sa 16:15.

Orlovi su sjajno započeli ovaj meč. Igralo se korak po korak, koš po koš ali se Srbija odvojila na 7:4 a vrlo brzo je Miloš Vasić uspeo da duplira prednost Srbije te je bilo 10:5.

Zatim je krenula prava drama koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su ponajviše režirali Džesi Vorn i Ros Bekering koji su imali sjajnu seriju i doveli svoju selekciju u vodstvo od 14:12.

Nisu se pradavali Orlovi do samog kraja. Bulut je preuzeo odgovornost i postigao odlučujuće poene na samom kraju meča. Takođe je imala Srbija i dosta sreće jer Rosa Bekeringa i Vorna nije slušala ruka u poslednjim napadima.

pic.twitter.com/1Z50cIanrb

— Dusan Domovic Bulut (@MrBullutproof) July 24, 2021

Podsetimo se u prethodnom meču je Srbiju je do pobede vodio Dušan Domović-Bulut sa 11 postignutih poena, po četiri su dali Majstorović i Vasić, a jedan manje od njih Ratkov.

Takođe je i prvu pobedu naše reprezentacije ispratio je i legendarni kineski košarkaš Jao Ming.

Sitting at the 3x3 basketball.

Yao Ming just turned up. pic.twitter.com/VQ9Dqt8bgR

— Gadiel Notelovitz (@Gadi_Notelovitz) July 24, 2021

Nije dobro krenula sezona za Zvezdu - remi s Vojvodinom i poraz od Kairata uneli su nemir na Marakanu, pa bi večeras (21.00) Mladost iz Lučana morala da padne. Kvota na keca je 1,10, a na ponedu domaćina bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Mladost Lučani.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jasmina Aleksandrov, bivša košarkašica i supruga Nemanje Aleksandrova
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.