Izvor: Blic, 25.Feb.2017, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U NOVOM SADU Pas izujedao devojčicu po licu, prolaznici jurili vlasnika

Pas rase japanska Akita izujedao je po licu devetogodišnju devojčicu na dečijem igralištu u ulici Veselina Masleše u novosadskom naselju Detelinara.

Kako za ''Blic'' priča njen otac Vido Rađenović, ćerka se šetala igralištem sa drugaricom kada je na nju skočio pomenuti pas i to direktno u lice.

- Niko nije stigao ni da reaguje. Očevici pričaju samo da je počela da vrišti i da su videli krv na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sve strane. Vlasnik psa je, kako pričaju mnogobrojni svedoci, samo povukao svog ljubimca koji je bio na povocu bez korpe i rekao mu: ''Vidi šta si sad uradio?'' – prepričava nam nemili incident koji se dogodio pre nedelju dana.

Devojčica je hitno prebačena u Dečiju bolnicu Kliničkog centra Vojvodine gde su joj konstatovane povrede donje usne.

Prema rečima portparola Dečije bolnice Dušana Vukovića, ona je nakon hirurške intervencije puštena na kućno lečenje. Lekari joj predviđaju relativno brz oporavak i izražavaju nadu da će joj psihičke traume pre zaceliti.

Policija je potvrdila da je došlo do incidenta i da se intenzivno traga za vlasnikom psa kojeg su brojni očevici detaljno opisali nadležnima.

Pojedinci koji su bili iole pribrani su ga čak i jurili, a neki su pokušavali da ga fotografišu telefonom. Budući da su psi rase Akita retki, porodica se nada da će slučaj brzo biti rešen.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Sad: Pas izujedao devojčicu po licu, jurili vlasnika

Izvor: B92, 25.Feb.2017

Novi Sad -- Pas rase japanska Akita izujedao je po licu devetogodišnju devojčicu na igralištu u ulici Veselina Masleše u novosadskom naselju Detelinara, pišu mediji...Kako za ''Blic'' priča njen otac devojčica se šetala igralištem sa drugaricom kada je na nju skočio pas..."Niko nije stigao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.