DONČIĆ DOBIO RIVALA: Francuska savladala Italiju za polufinale sa Slovencima

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 12:22

DONČIĆ DOBIO RIVALA: Francuska savladala Italiju za polufinale sa Slovencima

Poznat prvi polufinalni par igara u Tokiju

Košarkaška reprezentacija Francuska plasirali su se u polufinale Olimpijskih igara u Tokiju pošto su savladali selekciju Italije sa 84:75.

Azuri su bolje ušli u meč, vodili su od samog početka, a posle prih 10 minuta igre vodili su sa 25:20. Na startu druge deonice usledila je serija Francuza 13:2 kojom su preokrenuli rezultat i stekli prednost.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Na poluvreme su otšli sa tri poena prednosti (43:40). Treća deonica potpuno je pripala Francuzima, i sa dvocifrenom razlikom su ušli u poslednjih 10 minuta igre, u kojima je Italija dala gas, međutim nisu uspeli da preokrenu u svoju korist.

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Gober sa 22 i Furnije sa 21, dok su se na drugoj strani istakli Fontekio sa 23 i Galinari sa 21 poenom.

U polufinalu, selekcija Francuske igraće protiv reprezentacije Slovenije.

Zvezda večeras (21.00) čeka Šerif i želi da stekne kapital i mirno otputuje na revanš u Moldaviju. Kvota na keca je 1,40, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Šerif.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.