Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 22.Jul.2023, 15:31

Cena sladoleda DA SE SLEDIŠ! Japanski brend “Cellato” postavio novi Ginisov rekord – za porciju potrebno izdvojiti paprenu cifru (VIDEO)

Svima omiljena poslastica – sladoled, sprema se prema tajnim receptima i sastojcima. Na osnovu tradicije i kvaliteta, postavlja se i cena proizvoda. Pa tako je luksuzni japanski brend sladoleda Cellato, postavio novi Ginisov rekord za najskuplji sladoled na svetu. Naime za porciju ove poslastice potrebno je izdvojiti 6.211 evra. Sladoled pod nazivom Byakuya, osvojio je […]
Vest Cena sladoleda DA SE SLEDIŠ! Japanski brend “Cellato” postavio novi Ginisov rekord – za porciju potrebno izdvojiti paprenu cifru (VIDEO) objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.