Izvor: MozzartSport.com, 08.Nov.2020, 06:25

Čekamo sudar legendi - Mijura VS Inijesta

Japanski veteran u protokolu za meč Jokohame i Visel Kobea

Odavno su prošli dani kada je Jokohama jurila šampionske titule u Japanu i poslednjih dvanaest godina je tavorila u drugoj ligi, dok Visel Kobe osim trofeja u Kupu imperatora nema već neko vreme neki ozbiljniji uspeh. Ali, kada pomenete Jokohamu i Visel Kobe, nekako vas prvo asociraju na dve legende - Kazujošija Mijuru i Andresa Inijestu.

Jokohama i Visel Kobe će od šest časova ujutru >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odigrati meč koji će više biti stvar prestiža i obraza, nego bilo kakve jurnjave za visokom pozicijom, a lepa vest je da bismo na terenu mogli da vidimo veterana i ikonu japanskog fudbala, te čoveka koji je obeležio celu epohu svetskog fudbala na najvišem nivou. Prema vestima iz Japana Mijura će biti u protokolu za meč, ako ne i u startnoj postavi, pa bi tako mogao da ukrsti koplja sa Inijestom.

Jokohama u ovom meču traži prvi trijumf posle tačno tri sedmice i recke protiv Tokija. Posle tog susreta krenula je Jokohamina serija poraza koja i dalje traje, a pobede su nosili Saporo (3:0), Šonan (1:0) kao domaćini, odnosno Oita (3:2) u gostima. Osim toga, Jokohama je slavila samo jednom u prethodnih sedam utakmica.

Ni Visel ne može da se pohvali dobrom formom, jer ima samo jednu pobedu u poslednjih šest kola i tek četiri osvojena boda u tom intervalu. Ali, Viselove utakmice bile su jako zanimljive. Pred svaku utakmicu mogli ste komotno da stavite tip GG i da ne brinete, a u 90 odsto slučajeva i GG&3+. Jednostavno, Visel voli da daje golove, ali i da ih prima u većem obimu zbog bušne odbrane iako je u njenom srcu niko drugi nego Tomas Vermalen.

Zanimljiv je podatak da je poslednjih 11 Viselovih gostovanja završen s golovima na obe strane, ali i da je Inijestino društvo poraženo na pet od sedam gostovanja u J Ligi. Na kraju, treba znati da je u minule tri Viselove utakmice padalo uvek više od tri gola i da su svaki put oba tima pogađala metu. S druge strane Jokohama je primala makar po dva gola u osam od deset rundi kod kuće!

Zato treba igrati na golove – obe ekipe će pogađati.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

J LIGA - 28. kolo

06.00: (3,35) Jokohama (3,40) Visel Kobe (2,05)

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.