Ćebić: Sa Japanom za prvo mesto

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Nov.2010, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćebić: Sa Japanom za prvo mesto


Odbojkašice Srbije izjavile su da su zadovoljne dosadašnjim rezultatima na Svetskom prvenstvu u Japanu, ali da očekuju da će popraviti igru u drugom delu takmičenja.
Reprezentacija Srbije odigrala je tri utakmice na truniru u Grupi A i ostvarila tri pobede, a sutra od pet sati ujutro po srednjoevropskom vremenu igra protiv Alžira.
-Igrale smo tri utakmice i ostvarile tri pobede, što je dosta dobro, ali to sam i očekivala. Možemo da igramo mnogo bolje, prvi deo takmičenja će nam biti zagrevanje za ono što sledi u drugoj fazi, tek tada kreću prave utakmice- rekla je kapiten Srbije Jelena Nikolić.

-Pobeda protiv Poljske je fantastična, većim delom utakmice smo dobro igrale i volela bih da nas tokom celog prvenstva krasi takvo raspoloženje i atmosfera. Taj meč bi trebalo da nam bude model ponašanja i zalaganja- dodala je.
Za prvo mesto u Grupi A Srbija će u poslednjoj utakmici igrati protiv Japana, u sredu od 10 sati, a Nikolićeva je rekla da očekuje bolju igru svog tima protiv domaćina šampionata.
-Najlepše utakmice u karijeri sam odigrala protiv Japana, nigde nisam videla takvu atmosferu i šou. Stalno smo ih pobeđivali, ali Japan sada igra u drugačijem sastavu, bolji su nego ranijih godina, ali možemo da igramo još bolje- rekla je ona.

Libero reprezentacije Srbije Suzana Ćebić rekla je da su prve tri pobede na turniru unele mnogo samopouzdanja u ekipu i da će sutrašnja utakmica protiv Alžira poslužiti za uigravanje za meč protiv Japana.
-Imamo tri pobede,...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkašice Srbije: Bićemo još bolje

Izvor: Blic, 01.Nov.2010

Srpske odbojkašice Srbije zadovoljne su dosadašnjim rezultatima na Svetskom prvenstvu u Japanu, ali očekuju da će popraviti igru u drugom delu takmičenja u Tokiju...One su ostvarile maksimalan učinak u Grupi A u tri utakmice, a u utorak od pet sati ujutro igraju protiv Alžira...Selektor Srbije...

Nastavak na Blic...

Uigravanje za Japanke

Izvor: RTS, 01.Nov.2010

Rezultat odličan, forma se tempira za završnicu. Odbojkašice Srbije izjavile su da su zadovoljne dosadašnjim rezultatima na Svetskom prvenstvu u Japanu, ali da očekuju da će popraviti igru u drugom delu takmičenja. Naredni protivnik Alžir, u utorak, u 5.00, uz direktan prenos na Drugom programu....

Nastavak na RTS...

ODBOJKAŠICE SRBIJE U ZORU PROTIV ALŽIRA

Izvor: Kurir, 01.Nov.2010

TOKIO - Odbojkašice Srbije ističu da su zadovoljne dosadašnjim rezultatima na Svetskom prvenstvu u Japanu, ali da očekuju da će popraviti igru u drugom delu takmičenja...Reprezentacija Srbije odigrala je tri utakmice na truniru u Grupi A i ostvarila tri pobede, a sutra od pet sati ujutro po srednjoevropskom...

Nastavak na Kurir...

Odbojkašice zadovoljne rezultatima i najavljuju bolju igru

Izvor: Studio B, 01.Nov.2010

Odbojkašice Srbije izjavile su da su zadovoljne dosadašnjim rezultatima na Svetskom prvenstvu u Japanu, ali da očekuju da će popraviti igru u drugom delu takmičenja. ..Reprezentacija Srbije odigrala je tri utakmice na truniru u Grupi A i ostvarila tri pobede, a sutra od pet sati ujutro po srednjoevropskom...

Nastavak na Studio B...

Odbojkašice Srbije u zoru protiv Alžira

Izvor: Glas javnosti, 02.Nov.2010, 07:07

TOKIO - Odbojkašice Srbije ističu da su zadovoljne dosadašnjim rezultatima na Svetskom prvenstvu u Japanu, ali da očekuju da će popraviti igru u drugom delu takmičenja...Reprezentacija Srbije odigrala je tri utakmice na truniru u Grupi A i ostvarila tri pobede, a sutra od pet sati ujutro po srednjoevropskom...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.