CARL COX OTVARA RESTORAN NA IBICI!

Blog: PartyClips.net, 07.Jul.2011, 03:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CARL COX OTVARA RESTORAN NA IBICI!

Svetski poznati DJ Carl Cox i Lynn Cosgrave, menadžer iz Londona najavili su kupovinu, kao i to da će upravljati u partnerstvu Sands Beach restoranom na Ibici, tačnije na Playa D’en Bossa – koji se nalazi neposredno od Spacea, kao i u blizini novog Ushuaia Beach hotela.

Jason Bull, Max Leverett i Jeremy Bussey koji su nedavno ugostili Carl Coxa na Big Beach Festivalu u Tokiju, nastaviće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << partnerstvo kao i brend japanskog noćnog zivota. Sands Ibiza bi prema njihovim rečima trebalo da privuče sve one potencijalne posetioce koji bi voleli da čuju poznate DJ-eve i uživaju u fuziji japanske i kulture balearskih ostrva, u japanskoj hrani i navodno najboljim pljeskavicama na ostrvu.

Partner u restoranu Sands Ibiza, Jason Bull, koji je takođe i vlasnik Base Bara i hotela Es Vive, kaže da je pažnja usmerena na goste koje je dobrom reputacijom stekao ovaj restoran, a na pitanje šta misli o njegovom daljem razvijanju kaže: ‘’Sands Ibiza je uvek napredovala i njeni menadžeri su svu svoju energiju fokusirali na to malo mesto na Ibici. Obavezali su se da od nje naprave nešto neverovatno’’. Prema rečima Lynn Cosgrave, Sands Ibiza je upravo bila ono za čime su ona i Carl tragali. Želeli su da to bude mesto pored mora, mesto gde će se DJ-evi osećati dobro i preko dana i preko noći. ‘’Želimo da vratimo taj duh’’ – rekla je Lynn. Pored Carl Coxa koji će u 2011. godini nastaviti sa svojom funk, soul & jazz misijom, kao i u prethodne dve, pojaviće se i ostali svetski poznati DJ-evi i gosti iznenađenja. Za Lynn će Sands Ibiza biti obavezno svratište, kao i za sve DJ-eve koji nastupaju u Spaceu, koji mogu da ručaju i večeraju u ovom restoranu i budu deo njegove energije.

Večera i ples na belom pesku Playae d’en Bossa
Playa d’en Bossa ima specifičan balearski duh, gde se mogu čuti zvuci chill muzike i gde se moze uživati u igranju, što privlači posetioce ove prelepe plaže na Ibici. Neverovatno ukusna hrana i luksuzni kokteli su ono zbog čega se većina njih iznova i iznova vraća na ovo mesto, kao i izuzetan suši, azijska hrana japanskog kuvara Yuli Miurae i njegovog tima, uključujući i klasične morske specijalitete, koje servira argentinski kuvar Luciano Scardaccione. Sve to vam može biti servirano i dok ležite u ležaljci. Nije tajna ni da Carl voli da kuva.

Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.