Brazil i Japan u oktobru igraju prijateljsku utakmicu

Izvor: Vesti-online.com, 07.Avg.2014, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazil i Japan u oktobru igraju prijateljsku utakmicu

Petostruki svetski fudbalski šampion reprezentacija Brazila odigraće najesen u Singapuru prijateljsku utakmicu s Japanom, saopštili su danas organizatori.

Ponovo na okupu: Fudbalska reprezentacija Brazila

 

Utakmica će se igrati 14. oktobra na stadionu novoizgrađenog sportskog kompleksa u Singapuru, vrednom milijardu dolara. Stadion >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je kapaciteta 55.000 sedišta, ima pokretan krov i pokretne stolice što ga čini dovoljno fleksibilnim da se na njemu organizuju fudbalski, kriket i ragbi mečevi, kao i atletska takmičenja, navodi se u saopštenju.

 

To će biti jedna od prvih utakmica novih selektora obe reprezentacije, koje nisu ispunile očekivanja na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

 

Posle poraza od Nemačke od 1:7, u polufinalu Mundijala, Dunga je na klupi "karioka" zamenio Luisa Felipea Skolarija, dok je Alberto Zakeroni podneo ostavku posle eliminacije Japana u grupnoj fazi, a zamenio ga je Havijer Agire.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Brazil i Japan u oktobru igraju prijateljsku utakmicu na velelepnom kompleksu u Singapuru

Izvor: Blic, 08.Avg.2014, 11:52

Petostruki svetski fudbalski šampion reprezentacija Brazila odigraće na jesen u Singapuru prijateljsku utakmicu s Japanom, saopštili su organizatori...Utakmica će se igrati 14. oktobra na stadionu novoizgrađenog sportskog kompleksa u Singapuru, vrednom milijardu dolara. Stadion je kapaciteta 55.000...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.