Brad Pitt kupuje novi motor u Japanu

Izvor: Domino Magazin, 06.Nov.2009, 04:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brad Pitt kupuje novi motor u Japanu

Pošto se prošle nedelje slupao na svom omiljenom dvotočkašu

Brad Pitt je doputovao u Tokio kako bi promovisao film Prokletnici, ali kaže da će slobodno vreme da iskoristi kako bi pronašao novi motor.

"Imao sam manju nezgodu", rekao je Brad objašnjavajući svoj pad sa motora prošle nedelje. "Nije bilo povređenih, osim mog ega. Pokušao sam da pobegnem od novinara, ali umesto toga su dobili dobru priču. Bio je to moj omiljeni motor, tako da je to stvarno tužno", >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << izjavio je Brad Pitt i dodao da hoće japanski motor pošto su oni najbolji na svetu. Prokletnici u režiji Quentina Tarantina premijerno se prikazuju u Tokiju, a japanski će gledaoci promotivno moći da dobiju povrat novca ako im bude dosadno nakon prvih 60 minuta filma.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.