Bošković: Za ovo smo se spremali!

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2015, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bošković: ''Za ovo smo se spremali!''

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković bio je zadovoljan nakon današnje pobede nad Japanom na Svetskom prvenstvu u Danskoj.

Srbija je danas pobedila Japan sa 27:22 i sada postoje samo teorijske šanse da ne prođe u osminu finala.

"Za ovu utakmicu smo se spremali i ovo je utakmica koja nam je omogućila prolazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u dalji tok takmičenja. Zadovoljan sam kako je ekipa reagovala na sve taktičke zamisli i što se držala onoga što smo se dogovorili u svlačionici", rekao je Bošković posle meča.

Golmanka Jovana Risović kratko je prokomentarisala utakmicu.

"Zahvaljujem se devojkama na igri, pre svega u odbrani, i na prolazu u osminu finala. Ova utakmica je sama po sebi bila važna za nas i dalji tok takmičenja", rekla je ona.

Srbija sledeću utakmicu igra u petak od 18.30 protiv Tunisa.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.