Izvor: Luftika.rs, 06.Mar.2021, 19:02

Bilioner vas vodi na put oko Meseca – prijave do 14. marta

Japanski milijarder Jusaku Maezava krenuo je u potragu za osmoro ljudi koji će mu se pridružiti kao prvi privatni putnici na putovanju oko Meseca sa Spejs Iksom Ilona Maska.
Prvobitno je planirao da pozove umetnike na jednodnevno putovanje zakazano za 2023. godinu, navodi Rojters.
“Ridžigd projekat pružiće ljudima iz celog sveta priliku da se pridruže ovom putovanju. Ako sebe doživljavate kao umetnika, onda ste umetnik”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << rekao je Maezava.
Prva faza prijavljivanja traje do 14. marta.
Maezava je poznat po svojim kolekcijama umetničkih dela i superautomobila, kao i po poklonima u gotovini zbog kojih na svom tviter nalogu ima najviše pratilaca u Japanu.
【発表】2023年に予定している月旅行に8名様をご招待します。本日より応募受付開始します!みんなで楽しい旅行にしましょう🚀🌍🌕 #dearMoonhttps://t.co/xBtOyJMIUh
— 前澤友作┃月旅行に8名ご招待 (@yousuck2020) March 2, 2021

Prošle godine je pokrenuo kratkotrajnu dokumentarnu potragu za novom devojkom koja bi mu se pridružila na putovanju u svemir, pre nego što se povukao navodeći kao razlog “pomešana osećanja”.

Izvor: Tanjug

Vikiliksov šok snimak je konačni dokaz lažiranog sletanja na Mesec? (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.