Beli tigar ubio čuvara u zoo vrtu u Japanu

Izvor: Beta, 09.Okt.2018, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beli tigar ubio čuvara u zoo vrtu u Japanu

Beli tigar napao je i ubio svog čuvara zoološkog vrta na jugu Japana, saopštila je danas policija i uprava vrta.Četrdesetogodišnji čuvar Akira Furušo pronadjen je obliven krvlju u kavezu tigra, rekao je predstavnik policije za Frans pres. On je prebačen u bolnicu ali su lekari samo mogli da konstatuju smrt.  Napad se dogodio sinoć u zoološkom parku Hirakava, u mestu Kagošima, u kavezu gde se nalaze četiri bela tigra, što je ugrožena vrsta.Zvaničnici zoo vrta veruju da je Furušo napadnut dok je pokušavao da prebaci tigra iz svog dnevnog u noćni kavez.   Pomoć je brzo stigla i tigar je smiren pomoću pištolja sa sedativima. Jedan od zvaničnika vrta rekao je da tigar Riku neće biti ubijen i da će ostati u zoo vrtu zato što je to od njih tražila porodica žrtve.Tigar Riku dug oko 1,8 metara i težak 170 kilograma rodjen je u tom vrtu, kao i još dva bela tigra.Zoološki park danas je otvoren za javnost  ali je deo sa tigrovima ogradjen jel policija nastavlja istragu.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Beli tigar ubio čuvara u zoo vrtu u Japanu

Izvor: N1 televizija, 09.Okt.2018

Beli tigar napao je i ubio svog čuvara zoološkog vrta na jugu Japana, saopštila je policija i uprava vrta...Četrdesetogodišnji čuvar Akira Furušo pronađen je obliven krvlju u kavezu tigra, rekao je predstavnik policije za Frans pres. On je prebačen u bolnicu ali su lekari samo mogli da konstatuju...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.