Baka seksom iznudila 4 miliona dolara

Izvor: Večernje novosti, 18.Apr.2013, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baka seksom iznudila 4 miliona dolara

TOKIO - Sud u Japanu naložio je ženi staroj 77 godina, koja je dobila 4 miliona dolara od 79-godišnjeg muškarca u zamenu za seksualne i romantične usluge, da mu vrati novac.Kako prenosi AFP, žena je tokom sedam godina od muškarca na račun pozajmice uzela gotovo 400 miliona jena koje je iskoristila za kupovinu luksuznih automobila i nekretnina.Sud u Šizuki u centralnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Japanu zaključio je da žena nije imala nikakvu nameru da dugove vrati.Sud je čuo kako je žena koristila, kako je rečeno, "ljubavnu mrežu" kako bi ubedila muškarca da joj pozajmi novac, a mreža je podrazumevala striptiz u hotelskim sobama i poziv na zajedničko tuširanje.Stariji par počeo je da se viđa u junu 2000. godine, prenosi lokalni list "Sports Nipon" i dodaje da je žena stalno tražila novac za koji je rekla da joj je potreban kako bi isplatila drugog muškarca za koga bi u protivnom morala da se uda.Prevareni muškarac zbog nje je prodao zemlju koju je nasledio i pozajmio novac.Ispostavilo se da je žena tim novcem kupila luksuzne automobile poput Jaguara, BMW-a i Mercedesa kao i luksuzni stan.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Baka (77) seksom uzela 4 miliona dolara!

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Apr.2013

TOKIO - Sud u Japanu je naložio ženi staroj 77 godina, koja je dobila 4 miliona dolara od 79-ogodišnjeg muškarca u zamjenu za seksualne i romantične usluge, da mu vrati novac.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.