BOSI I GOLI U RADNJI ZA ODRASLE: Kanje Vest i njegova žena izazvali pometnju u Tokiju, utvrđeno ko VODI GLAVNU REČ u braku

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 10:34

BOSI I GOLI U RADNJI ZA ODRASLE: Kanje Vest i njegova žena izazvali pometnju u Tokiju, utvrđeno ko VODI GLAVNU REČ u braku

Ekstravagantni par nije mogao da ostane neprimećen u svojim stajlizima

Ekstravagantni reper Kanje Vest je iznenadio javnost kada se iznenada oženio sa Bjankom Ćensori. Iako je na sav glas kukao za bivšom suprugom Kim Kardašijan, brzo je našao utehu u zanosnoj dizajnerki zaposlenoj u njegovoj kompaniji Yeezy.

Nova ljubav slavnog muzičara je diplomirani arhitekta, a mnogi spekulišu da je ista Kardašijanka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << . Međutim, izgleda je ona za razliku od Kim uspela da obuzda divljeg muzičara, koji je poznat po svojim ispadima u javnosti i specifičnom odnosu prema ženama. 

Prema mišljenju profesionalnog čitača govora tela, Bjanka je ta koja vodi glavnu reč u njihovom braku.

Naime, dok su bili u Tokiju, 46-godišnji Kanje i osamnaest godina mlađa Bjanka viđeni su kako lutaju ulicama nakon što su navodno kupovali "igračke za odrasle". 

Paparaci su ih uhvatili dok su razgledali proizvode u jednom šopu za parove, a Bjanka je posebno privukla pažnju svojim neobičnim (bolje reći šokantnim) stajlingom.

Dok je njen suprug Kanje bio u prepoznatljivo crnom izdanju, bez cipela i samo u svojim prepoznatljivim čarapama na nogama, Bjanka se odlučila za veoma pikantan izgled.

Naime, ona je ostavila vrlo malo mašti, te je izgledala kao da nije stigla da se obuče. Ona je nosila samo bež bodi, koji čak nije ni zakopčala, prozirne hulahopke, crn veš i srebrne potpetice. 

TMZ izveštava da im je očevidac rekao da su "Kanje i Bjanka razgledali deo igračaka za odrasle" tokom kupovine, iako "nije bilo jasno da li su nešto kupili".

Posmatrajući fotografije, Inbal Honigman, ekspert za govor tela poznatih ličnosti, ističe da Kanje i Bjanka izgledaju vrlo zaljubljeno, ali da je Bjanka ta koja kontroliše vezu.

- Kanje i njegova supruga hodaju ujednačenim ritmon, njihova stopala istovremeno udaraju o tlo, što znači da su njihovi ciljevi u životu usklađeni, oboje cene svoju vezu, svoj odnos i jedno drugo, počela je ona i nastavila:

- Na svakoj od fotografija izgleda da Bjanka gleda gore, što pokazuje samopouzdanje, dok Kanje gleda dole, što pokazuje poniznost. U dinamici ovog odnosa, dama je lider.

Čak je i prodavac nrekao da je ona sve vreme gledala iznad njegove glave, stavljajući mu na taj način do znanja da je ona šef.

Podsetimo, par se venčao samo dva meseca nakon što je Kanje okončao razvod od bivše supruge Kim Kardašijan, ali izvori kažu da on i Bjanka nisu podneli zahtev za izdavanje venčanog lista.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.