BITKA ZA TOKIO: Kajakaši Srbije nastupaju na kvalifikacijama za OI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 18:55

BITKA ZA TOKIO: Kajakaši Srbije nastupaju na kvalifikacijama za OI!

Borba za vize u Segedinu.

Srpska reprezentacija u kajaku učestvovaće u Segedinu 12. i 13. maja na Evropskim kvalifikacijama za Olimpijske igre.

U pojedinačnoj konkurenciji će nastupati Bojan Zdelar u jednosedu na 1.000 metara i Tijana Arsić u jednokleku na 200 metara.

- Konkurencija je izuzetna. Dobro sam trenirao ove godine i ovo će mi praktično biti drugi put da se nadjem u borbi za olimpijske kvote. Na Svetskom prvenstvu u Segedinu 2019. bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam veoma blizu kvote, tako da ovo takmičenje dočekujem sa puno optimizma i samopouzdanja i nadam se da će sve biti dobrorekao je Zdelar, a preneo je sajt Kajakaškog saveza Srbije.

Ekipa spremna za Evropske kvalifikacije za Tokio https://t.co/VwC0wQtVOg #kajaksrbija #szeged2021

— Kajakaški savez Srbije #kajaksrbija (@KajakSrbija) May 11, 2021

Srbija će u kvalifikacijama imati i dva dvoseda, na 1000 metara nastupaće Ervin Holpert i Mihailo Subotić, dok će dvosed na 500 metara u ženskoj konkurenciji činiti Marija Dostanić i Kristina Bedeč.

- Kristina i ja smo i ranije veslale dvosed, i sada ponovo sedimo u čamcu i na ovim evropskim kvalifikacijama gde verujem da imamo velike šanse da uzmemo normu i nadam se da ćemo je izboriti. U svojoj glavi sam već u Tokiju jer volim da tako optimimstično da razmišljam uvek - rekla je Dostanić.

Tri kola pre kraja Primere, Barselona je poravnata sa Realom, i ima dva boda manje od Atletika. Dakle, važan je ne samo svaki bod, nego i svaki gol.  Večeras (22.00) Katalonci gostuju Levanteu, a kvota na dvojku je 1,17, dok je kombinazzija 2&3+ 1,33. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Levante - Barselona.

Olimpijske igre u Tokiju biće održane od 23. jula do 8. avgusta ove godine.
Pogledaj vesti o: Japan,   Vize

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.