BARSELONA U FINALU PROTIV SANTOSA

Izvor: Kurir, 15.Dec.2011, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BARSELONA U FINALU PROTIV SANTOSA

JOKOHAMA - Prvaci Evrope, fudbaleri Barselone, pobedili su danas u polufinalu klupskog prvenstva sveta u Japanu, šampiona Azije, katarski Al-Sad sa 4:0, i igraće u finalu s brazilskim Santosom.

Tokom današnjeg meča teže se povredio David Vilja. Barselona je povela u 25. minutu kada je posle greške katarskog golmana Muhameda Sakra Adrijano doveo Katalonce u vođstvo.

Isti igrač je povisio rezultat na 2:0 u 43. minutu.

U drugom poluvremenu nije bilo promena >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u odnosu snaga na terenu, pa je Barselona sa još dva pogotke preko Sejidu Keite i Maksvela došla do ubedljivog trijumfa.

Napadač Barselone i španski reprezentativac David Vilja napustio je igru u 37. minutu pošto je posle sudara sa dva odmbrabena fudbalera protivnika polomio potkolenicu.

Barselona će u nedelju u finalu igrati protiv južnoameričkog šampiona Santosa koji je u sredu savladao japanski Kašiva Rejšol sa 3:1.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.