Avion Er Frans prinudno sleteo u Rusiji

Izvor: Radio 021, 02.Jun.2015, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion "Er Frans" prinudno sleteo u Rusiji

Zbog kvara na motoru, avion tipa "boing 777" francuske kompanije "Er Frans", koji je leteo iz Tokija za Pariz, prinudno je sleteo u Kabarovsk, ruski grad na dalekom istoku.

Niko nije povređen prilikom kvara na motoru i prinudnog sletanja, rekla je portparolka aerodroma u Kabarovsku Natalija Cvetkova.

"Avion 'Er Fransa' na letu broj 275 koji je leteo iz Tokija za Pariz bezbedno je sleteo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na aerodrom u Kabarovsku u 2.30 sati po lokalnom vremenu. U avionu je bilo 275 putnika i 17 članova posade", rekla je Cvetkova agenciji Tas.

Dodala je da stručnjaci vrše tehnički pregled letelice na kojoj je jedan od motora, po prvim rezultatima, prestao da radi.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.