Arsović ispustila šansu za Tokio, Vukašinović za finale

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2019, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsović ispustila šansu za Tokio, Vukašinović za finale

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Sanja Vukašinović zauzela je deveto mesto vazdušnom puškom na Svetskom kupu u Rio de Žaneiru, Andrea Arsović je bila 21, a Ivana Anđušić Maksimović 36.

Vukašinovićevu, članicu tima Srbije za Olimpijske igre u Tokiju, od finala delila su svega četiri deseta kruga nakon rezultata 627,9, pa je kao osmoplasirana u borbu za medalje sa 628,3 otišla Armina Sadegijan iz Irana.

Za boljim rezultatom žaliće i Arsović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koja je odlično počela kvalifikacije i dugo bila u borbi za olimpijsku vizu i finale, pre nego što je u petoj seriji izgubila dobar ritam.

Počela je nadmetanje MK sport pištoljem, Jasmina Milovanovic se posle prve polovine kvalifikacija (30 metaka precizna paljba) nalazi na 10, a Zorana Arunovic na 13. mestu.

Obe su pogodile po 292 kruga i takmicenje nastavljaju kasnije u toku dana.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Arsović ispustila šansu za Tokio, Vukašinović za finale

Izvor: B92, 29.Avg.2019

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Sanja Vukašinović zauzela je deveto mesto vazdušnom puškom na Svetskom kupu u Rio de Žaneiru...Andrea Arsović je bila 21, a Ivana Anđušić Maksimović 36...Vukašinovićevu, članicu tima Srbije za Olimpijske igre u Tokiju, od finala delilia su svega četiri...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.