Amel Tuka u finalu Olimpijskih igara

Izvor: SandzakPress.net, 02.Avg.2021, 17:39

Amel Tuka u finalu Olimpijskih igara

Najbolji bh. atletičar Amel Tuka plasirao se u finale Olimpijskih igara u Tokiju. Tuka je danas fantastično istrčao u polufinalu na 800 metara i zauzeo drugu poziciju koja ga je odvela u veliko finale. Naš atletičar je utrku završio sa vremenom 1:44.53. Amel je danas ostvario i najbolje vrijeme u tekućoj sezoni i sasvim zasluženo se plasirao među osam najboljih. Finalna utrka na programu je 4. augusta u 14,05 sati. Finalna utrka >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << na 800 metara na rasporedu je u srijedu s početkom u 14:05 sati kada će biti poznato ko će se okititi medaljama u Tokiju u ovoj atletskoj disciplini. Izvor: trt.net.tr The post Amel Tuka u finalu Olimpijskih igara appeared first on Bosna PRESS. Pogledajte vijest na izvornom sajtu: Amel Tuka u finalu Olimpijskih igara The post Amel Tuka u finalu Olimpijskih igara appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Amel Tuka u srijedu trči istorijsko finale: Olimpijske knjige još čekaju BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Avg.2021, 07:15

Dosad je 149 nacionalnih olimpijskih komiteta osvojilo olimpijsku medalju bilo kojeg sjaja od prvih modernih Igara 1896. godine. Na Olimpijskim igrama u Tokiju bi se na listu mogla dodati još poneka zemlja, uključujući i Bosnu Hercegovinu, za koju će Amel Tuka u srijedu u finalnoj trci na 800 ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.