Ambivalent RD Prius PHV Concept

Izvor: AutoBlog, 16.Jan.2020, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambivalent RD Prius PHV Concept

Najneobičniji Toyotin model do sada predstavljen je u Tokiju. Radi se o Priusu, koji je oduvek imao nesvakidašnji dizajn, a na ovogodišnjoj izložbi automobila u Tokiju pod nazivom 2020 Tokyo Auto Salon, otkriven je do sada neviđeni model. Ambivalent RD Prius PHV Concept je naziv najnovijeg dizajna, koji su u saradnji predstavile obe kreativne divizije Toyote, TRD i Modellista. Na izložbi u Tokiju su kreativne divizije zauzimale zasebne štandove, ali su zajedno predstavile novi Prius....

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Možda je baš ovo novi auto Lionela Mesija?

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jan.2020

Toyota Prius je oduvijek imala nesvakidašnji dizajn, a na ovogodišnjem Salonu automobila u Tokiju otkriven je, dosada neviđen, koncept novog modela.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.