Izvor: Blic, 16.Nov.2017, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Admiral SAD o Severnoj Koreji: Diplomatiju mora da prati vojna sila

Zapovednik Pacifičke komande američke vojske, admiral Hari Haris, kazao je danas japanskom ministru odbrane Icunoriju Onoderi da je diplomatija koja ima podršku vojne sile neophodna, kada je u pitanju razvoj raketnog i nuklearnog programa Severne Koreje, prenosi Rojters.

"Jasno je da, i pored toga što diplomatija obuhvata glavne napore vezane za Severnu Koreju, to mora da bude diplomatija koja ima podršku kredibilne vojne sile", kazao je Haris na početku sastanka sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Onoderom.

Rojters podseća da je Severna Koreja u poslednjih nekoliko meseci ispalila dve rakete koja su preletele teritoriju Japana i izvela šestu i do sada najveću nuklearnu probu, što je izazvalo napetost u regionu.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Admiral SAD: Diplomatiju mora da prati vojna sila

Izvor: B92, 16.Nov.2017

Tokio -- Govoreći o Severnoj Koreji, zapovednik Pacifičke komande američke vojske, admiral Hari Haris, kazao da diplomatija morada ima podršku vojne sile..."Jasno je da, i pored toga što diplomatija obuhvata glavne napore vezane za Severnu Koreju, to mora da bude diplomatija koja ima podršku kredibilne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.