Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2021, 23:22

AZIJA: Japan brojao do petarde, ubedljiva pobeda Saudijske Arabije

Pogledajte neke od utakmica odigranih na azijskom kontinentu

JAPAN - KIRGISTAN 5:0 (3:1)

(Fudbal, Azijske kval. za SP)

Burtalna partija Japanaca koji su vrhunski odradili meč protiv Kirgistana. Het-trik je postigao Onaivu golovima u 27, 31. i 33. minutu utakmice. Murzaev je smanjio rezultat pred kraj prvog poluvremena, ali je onda u nastavku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Japan došao do dva gola. Sasaki je pogodio u 72, a Takuma Asano u 77. minutu.

AUSTRALIJA - JORDAN 1:0 (0:0)

(Fudbal, Azijske kval. za SP)

Nije bilo golova u prvom poluvremenu, a Australijanci su se istakli pre svega oštrom igrom. Kao da su čekali da padne jedan gol i da time reše sve svoje probleme i to se i dogodilo u drugom poluvremenu. Sutar je bio precizan u 77. minutu i tako doneo Kengurima sva tri boda.

IRAN - IRAK 1:0 (1:0)

(Fudbal, Azijske kval. za SP)

Tesna i tvrda utakmica u kojoj je jedan gol mogao vrlo lako da reši sve, pa je tako i bilo. Iran u svojim redovima ima svog "Mesija", Serdara Azmuna, a upravo je ovaj fudbaler postigao pogodak u 35. minutu za prednost svoje reprezentacije. Ispostavilo se da do kraja meča nije bilo promene rezultata.

UAE - VIJETNAM 3:2 (2:0)

(Fudbal, Azijske kval. za SP)

Domaćin je mnogo bolje počeo meč pa je u prvom poluvremenu rešio duel sa dva gola. Prvo je pogodio Salmen u 32, pa onda Ali Ahmed u 40. minutu utakmice. Kada je Al Hamadi bio precizan u 50. minutu delovalo je da je posao domaćina završen, a onda je Vijetnam do kraja dao dva gola. Ali, tu je bio kraj.

SAUDIJSKA ARABIJA - UZBEKISTAN 3:0 (2:0)

(Fudbal, Azijske kval. za SP)

Heroj Saudijske Arabije bio je Al Faraj koji je u prvih pola sata dao dva gola. Prvi je pao u 25, drugi u 33. minutu i tu je suštinski bio kraj meča. Al Hasan je u 52. minutu postavio konačan rezultat i do kraja utakmice nije bilo promene rezultata.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.