5 MILIJARDI U RAZVOJ: Automobilski gigant se ovog puta NE ŠALI

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2017, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5 MILIJARDI U RAZVOJ: Automobilski gigant se ovog puta NE ŠALI

Bruka!

Mitsubishi je predstavio medijima svoj novi trogodišnji plan, čiji je cilj povratak ovog proizvođača na globalno tržište.

U narednih 36 meseci, japanski brend izbaciće čak 11 novih modela, uključujući i kamionet, SUV, pa čak i plug-in hibrid, sve u skladu sa tendencijama na tržištu.

Japanci će se fokusirati na tržište Okeanije, Kine, Japana, i naravno SAD-a, a nadaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da će svoj plan sprovesti u delo uz snažnu podršku patrona Renaulta i Nissana. Cilj je da do kraja pomenutog plana Mitsubishi na godišnjem nivou prodaje oko 1,3 miliona vozila.

Ambiciozna cifra sama po sebi, no Japanci ne staju tu, već žele godišnji rast prodaje vozila od 30%! Elektrifikacija je zahvatila i obale Zemlje izlazećeg sunca, te Mitsubishi najavljuje i potpuno električni kei model koji će se na tržištu naći posle 2020. godine.
Pogledaj vesti o: Mitsubishi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.