Izvor: SEEcult.org, 27.Jun.2012, 04:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5. Japanizam - Fantasy

Festival “Japanizam”, jedina regionalna manifestacija posvećena japanskoj pop kulturi, biće održan peti put od 5. do 8. jula u Domu omladine Beograda, a obuhvata izložbe, predavanja, filmske projekcije, radionice, tribine, turnir u video igrama... Ovogodišnja tema nagradne izložbe radova i celokupnog programa glasi “Fantasy”, a prema navodima organizatora, podrazumeva zmajeve i vilenjake, vitezove i ninđe, čarolije i supermoći, pirate i čudovišta, kao i sve ostalo što upotpunjuje japansku viziju fantastike .
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Festival "Japanizam" od 5. do 8. jula u Domu omladine

Izvor: Blic, 27.Jun.2012

Regionalni festival posvećen japanskoj pop-kulturi "Japanizam" biće peti put održan od 5. do 8. jula u Domu omladine Beograda...Ovogodišnja tema izložbe i celokupnog festivala je "Fantasy" - zmajevi i vilenjaci, vitezovi i nindže, čarolije i supermoći, pirati i čudovišta, i sve ostalo što...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.