2Cellos za četvrti rođendan dobili svoj dan u Japanu!

Izvor: Story, 21.Jan.2015, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2Cellos za četvrti rođendan dobili svoj dan u Japanu!

Danas će biti objavljeno posebno izdanje novog albuma Celloverse za japansko tržište, a u ostatku sveta izlazi 27. januara!

Luka Šulić, foto: Promo

2CELLOS su juče, na njihov četvrti rođendan, u Japanu dobili svoj dan – 20. januar proglašen je 2CELLOS Danom. To je bila savršena prilika da se Luka i Stjepan ludo provedu sa svojim obožavaocima. Naime, 20. januara 2011. godine, 2CELLOS su na YouTubeu >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << objavili spot za Smooth Criminal koju u originalu izvodi Majkl Džekson. Ubrzo nakon objave, osvojili su milione fanova i započela je svetska karijera koja traje već četiri godine i ide samo uzlaznom putanjom. Japanska publika ih je zavolela jako brzo.

Sutra će biti objavljeni prvi primerci novog albuma Celloverse i to posebno izdanje za japansko tržište, dok će u ostatku sveta novi album izaći 27.januara.

- 20.1. je službeno proglašen 2CELLOS Danom u Japanu, dobili smo i sertifikat! Proslavili smo to na Tokyo Toweru zajedno s našim fanovima i hrpom japanskih medija! Sutra izlazi naš novi album Celloverse u Japanu. Ove četiri godine su bile totalna ludnica, ali sve je to tek priprema za ono pravo ludilo koje tek sledi! – poručuju oduševljeni slavljenici iz Japana!

Inače, novi album je najavljen sjajnim hitom i spotom Wake Me Up – Avicii!

 

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.