Izvor: Danas, 17.Dec.2023, 21:10

Vučić očekuje ubedljivu pobedu: Na kraju, rezultat će biti onakav kakav narod želi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je jutros, nakon što je glasao na glasačkom mestu na Novom Beogradu, da očekuje veoma dobru izlaznost na današnjim izborima, kao i ubedljivu pobedu liste "Srbija ne sme da stane", koja je okupljena oko Srpske napredne stranke.
Pogledaj vesti o: Izlaznost na izborima

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović (Novi DSS): Vlast je smenjiva, reagovaćemo ako bude nekih velikih „marifetluka“

Izvor: Danas, 17.Dec.2023

Predsednik Nove demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović izjavio je danas da očekuje veliku izlaznost na izborima, koji će pokazati da su promene u Beogradu moguće, a da će i na nivou Srbije pobeda do sada vladajućih stranaka biti "mnogo manje izvesna" nego što se misli.

Nastavak na Danas...

Vučić rekao novinarima da će pobeda njegove liste biti ubedljivija nego što su sve prognoze prikazivale

Izvor: Danas, 17.Dec.2023

Odmah nakon što je na drugom kraju Beograda Peđa Mitrović iz Srbije protiv nasilja najavio da su svi izgledi da je opozicija odnela pobedu u glavnom gradu, u sedištu Srpske napredne stranke, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je ušao među okupljene novinare.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.