Navaljni ne priznaje rezultate CIK-a

Izvor: Press, 08.Sep.2013, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navaljni ne priznaje rezultate CIK-a

Na falsifikovanje izborne volje građana, prema mišljenju Navaljnog, ukazuje činjenica da ni skoro tri sata po zatvaranju nisu bili objavljeni podaci o izlaznosti građana na izbore.
„Pozivam Kremlj da održi drugi krug, kako je predviđeno“, rekao je Navaljni, prenosti Lenta.ru.
Na osnovu 34 odsto obrađenih protokola sa izbornih mesta na izborima za gradonačelnika Moskve vodi sa 57,77 odsto glasova Sergej Sobjanjin, a Aleksej Navaljni 21,56 odsto glasova, saopštila je ranije Centralna izborna komisija Ruske federacije.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Izbori

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sobjanjin pobeđuje

Izvor: Akter, 08.Sep.2013

Na osnovu 34 odsto obrađenih protokola sa izbornih mesta na izborima za gradonačelnika Moskve sa 57,77 odsto glasova vodi Sergej Sobjanjin

Nastavak na Akter...

CIK: Sobjanin pobeđuje na izborima za gradonačelnika Moskve

Izvor: Blic, 08.Sep.2013

Na osnovu 34 odsto obrađenih protokola sa izbornih mesta na izborima za gradonačelnika Moskve sa 57,77 odsto glasova vodi Sergej Sobjanin, saopštila je Centralna izborna komisija Ruske federacije. Sergej Sobjanin sa ženom Irinom..Na drugom mestu po broju glasova je kandidat RPR-PARNAS Aleksej Navalni...

Nastavak na Blic...

Izbori za gradonačelnika Moskve potvrđuju Putinovu poziciju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Sep.2013, 09:03

Centralna izborna komisija Ruske federacije saopštila je da, na osnovu 34 odsto obrađenih podataka sa izbornih mesta, na izborima za gradonačelnika Moskve vodi Sergej Sobjanjin, kojeg podržava Kremlj.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.