Izvor: Kragujevac.rs, 02.Apr.2017, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izlaznost u Kragujevcu do 10 sati preko osam posto

Prema podacima Radnog tela Republičke izborne komisije u Kragujevcu, na sedam slučajno uzorokovanih biračkih mesta, do 10 sati zabeležena je izlaznost preko osam posto. Tok glasanja protiče u najboljem redu.

U Kragujevcu, da podsetimo, 158 958 upisanih birača glasa na 168 biračkih mesta. Biračka mesta otvorena su do 20 sati, a građani se opredeljuju između 11 kandidata za predsednika Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs <<
Građansku dužnost u 10 sati obavio je i gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić, koji je sa suprugom glasao na biračkom mestu broj 87 - OŠ Jovan Popović u Mesnoj zajedinici Šumarice.

Nove podatke o izlaznosti Radno tela RIK - a u Kragujevcu saopštiće u 14 sati.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.