Glasanje u Nišu krenulo na vreme

Izvor: juGmedia, 02.Apr.2017, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glasanje u Nišu krenulo na vreme

Svih 175 biračkih mesta u Nišu otvoreno je na vreme i glasanje protiče bez većih problema, potvrdio je član koordinacionog tela Republičke izborne komisije za Niš Ljubiša Janić.

„Bilo je manjih poteškoća na pojedinim biračkih mesta poput onih da su nedostajale UV lampe ili da su baterije na lampama bile prazne. Ti problemi su brzo rešeni“, rekao je Janić.

On je kazao da na području grada Niša nisu zabeležene nepravilnosti zbog kojih bi glasanje moralo da bude ponovoljeno.

Prema podacima Republičke izborne komisije, na biračkom spisku u Nišu je 237.982 glasača.

B.Lj.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Izlaznost u Kragujevcu do 10 sati preko osam posto

Izvor: Kragujevac.rs, 02.Apr.2017

Prema podacima Radnog tela Republičke izborne komisije u Kragujevcu, na sedam slučajno uzorokovanih biračkih mesta, do 10 sati zabeležena je izlaznost preko osam posto. Tok glasanja protiče u najboljem redu...U Kragujevcu, da podsetimo, 158 958 upisanih birača glasa na 168 biračkih mesta. Biračka...

Nastavak na Kragujevac.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.