Izabrano rukovodstvo gradskog i šest opštinskih odbora DS-a u Nišu, Gadžinom Hanu i Merošini: izlaznost 78 odsto

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Jun.2017, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabrano rukovodstvo gradskog i šest opštinskih odbora DS-a u Nišu, Gadžinom Hanu i Merošini: izlaznost 78 odsto

U Gradskom odboru Demokratske stranke u Nišu, danas 10. juna 2017. godine, odražani su redovni izbori za nova rukovodstva gradskog i šest opštinskih odbora.

Za predsednike Opštinskih odbora u niškim opštinama izabrani su Vladimir Milošević sa Medijane, Jelena Barton sa Palilule, Dejan Marković sa Crvenog krsta i Milan Radulović sa Panteleja. Kao i Sanja Miladinović iz Merošine, i Darko Milošević u Opštini Gadžin Han.

>> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Izlaznost članova stranke, od ukupnog broja sa pravom glasa, bila je sedamdeset osam odsto. Glasanje je bilo regularno i proteklo je u najboljem redu.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.