Đilas: Bojkot je ispunio smisao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2020, 21:51

Đilas: Bojkot je ispunio smisao

Predstavnici Saveza za Srbiju u saopštenju po zatvaranju biračkih mesta tvrde da je ideja bojkota uspela, jer kako on vidi, tamo gde je izlaznost na izborima manja od 50 odsto, vlast nema legitimitet.

Predsedavajući Saveza za Srbiju Dragan Đilas smatra da je Srbija danas rekla ne vlasti Aleksandra Vučića i tvrdi da je bilo pritisaka na birače, pretnji, kupovine glasova, ne navodeći konkretne primere >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za to, ali tvrdi da su takvi slučajevi navodno zabeleženi na više od pet odsto biračkih mesta.

On je naveo da njihovi podaci sa biračkih mesta od posmatrača kažu da izlaznost nije prešla 42 odsto, a u Beogradu nije prešla 36 odsto i navodi da Savez za Srbiju nastavlja borbu i da očekuju pomoć Evrope.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đilas: Bojkot ispunio smisao

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jun.2020

BEOGRAD - Predstavnici Saveza za Srbiju u saopštenju po zatvaranju biračkih mjesta tvrde da je ideja bojkota uspjela, jer kako on vidi, tamo gdje je izlaznost na izborima manja od 50 odsto, vlast nema legitimitet.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.