BOJKOT JE NAMETNUT KAMPANJOM PRETNJI BEOGRADA! Lažni premijer se oglasio povodom izbora na Kosovu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 11:41

"BOJKOT JE NAMETNUT KAMPANJOM PRETNJI BEOGRADA!" Lažni premijer se oglasio povodom izbora na Kosovu

Kurti je ocenio da je izlaznost bila mala jer je vladala atmosfera zastrašivanja i ucena.

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti ocenio danas da su jučerašnji izbori u četiri opštine na severu KiM protekli mirno i bez incidenata.

On je Centralnoj izbornoj komisiji i policiji tzv. Kosova uputio zahvalnost na dobroj organizaciji i bezbednosti.

Kurti je ocenio da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izlaznost bila mala jer je vladala atmosfera zastrašivanja i ucena, prenosi Reporteri.

- Vladala je atmosfera zastrašivanja i ucena, tako da je izlaznost građana na izbore bila mala. Bojkot na severu je nametnut kampanjom pretnji zvaničnog Beograda. Zahvaljujem građanima na hrabrosti i smirenosti - rekao je Kurti i čestitao izabranim predsednicima i poslanicima - kaže.

Prema njegovim rečima, oni moraju da rade predano i služe bez razlike, a vlada tzv. Kosova će ih podržati i pružiti im pomoć.

- Institucionalni sistem i javne službe moći će da funkcionišu više i bolje za dobrobit gradjana i (u korist) njihova prava - rekao je Kurti.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

St. Protić o izborima na Kosovu: Sve je besmisleno i samodestruktivno sa svih strana

Izvor: Danas, 24.Apr.2023

Istoričar i diplomata Milan St. Protić ocenio je da su jučerašnji izbori na severu Kosova promašaj i s jedne i s druge i treće strane.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.