Živković: Ni republički izbori ne bi bili iznenađenje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2015, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković: Ni republički izbori ne bi bili iznenađenje

Nova stranka (NS) očekuje da će krajem ove ili najkasnije početkom sledeće godne biti održani lokalni i pokrajinski izbori, a, prema rečima predsednika stranke Zorana Živkovića, neće biti iznenađenja ako bude i republičkih izbora.

Po atmosferi koja se sprema i po izjavama premijera i njegovih saradnika, čini se da je "panika došla do tog nivoa da će pokušati da zajedničkim organizovanjem svih izbora podignu sinergiju svoje moći", rekao je Živković >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i naveo da će, međutim, naići na dobar odgovor opozicije.

Živković je u pauzi održavanja pete konferencije NS, rekao da stranka treba da se suoči sa iskušenjima a to je, kako je rekao, "katastrofalna vlada".

"Nova stranka mora da pruži dobar zajednički odgovor na sva ta iskušenja", rekao je Živković i naveo da je stranka danas proglasila vanredno stanje i krenula u formiranje izbornih štabova na svim nivoima.

NS se, prema Živkovićevim rečima, sprema da na izbore izađe samostalno ali su spremni i za koaliciju.

"Koalicije imaju svoje prednosti ako budu napravljene na ozbiljnim temeljima", rekao je Živković.

Na konferenciji u svečanoj sali gradske opštine Stari grad podnet je izveštaj o radu stranke u proteklom periodu i najavljene aktivnosti u narednom periodu.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Sinergija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Živković: Očekujemo i republičke izbore

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Apr.2015

Nova stranka (NS) očekuje da će krajem ove ili najkasnije početkom sledeće godne biti održani lokalni i pokrajinski izbori, a, preme rečima predsednika stranke Zorana Živkovića, neće biti iznenađenja ako bude i republičkih izbora...Po atmosferi koja se sprema i po izjavama premijera i njegovih...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.