Zemlje Kvinte izrazile žaljenje što Srpska lista ne učestvuje na izborima

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Mar.2023, 20:30

Zemlje Kvinte izrazile žaljenje što Srpska lista ne učestvuje na izborima

Zemlje Kvinte (SAD, Velika Britanija, Nemačka, Francuska i Italija) su saopštile da su vanredni lokalni izbori na severu Kosova u skladu sa zakonima, te izrazili žaljenje što Srpska lista nije iskoristila "demokratsko pravo da učestvuje na njima". "Očekujemo da će nadležni ogani postupiti profesionalno", navodi se u zajedničkom saopštenju. Zemlje Kvinte su pozvale "sve strane na uzdržanost i izbegavanje nasilja koje može poremetiti izbore". Srpska lista,...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Zemlje Kvinte izrazile žaljenje što Srpska lista ne učestvuje na izborima na severu Kosova

Izvor: Blic, 25.Mar.2023, 00:57

Ambasade zemalja Kvinte u Prištini saopštile su danas da žale što Srpska lista neće izaći na lokalne izbore u četiri opštine na severu Kosova, koji su zakazani za 23. april.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.