Izvor: RTS, 22.Nov.2020, 23:21

Žalba Trampovog tima zbog presude u korist Bajdena

Izborni štab američkog presednika Donalda Trampa podneo je žalbu na presudu suda kojom je odbačen njegov zahtev da se poništi pobeda demokratskog kandidata Džoa Bajdena na izborima u saveznoj državi Pensilvaniji, javlja Rojters.
Federalni sud u Pensilvaniji odbacio je prethodno tužbu kojom je tim predsedničke kampanje Donalda Trampa zahtevao da se poništi više miliona glasova stiglih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poštom na predsedničkim izborima.

Rojters navodi da je presuda koju je doneo sudija Metju Bren, "poslednji u nizu udaraca Trampu u njegovim neuspešnim naporima da ospori rezultate novembarskih predsedničkih izbora, koje je izgubio od demokratskog izabranog predsednika Džoa Bajdena".
Bren je, kako se navodi, tužbu Trampovog tima opisao kao "nategnut" slučaj, ispunjen "spekulativnim argumentima bez osnova".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žalba Trampovog tima zbog presude u korist Bajdena

Izvor: B92, 22.Nov.2020

Izborni štab presednika SAD Trampa podneo je žalbu na presudu suda kojom je odbačen njegov zahtev da se poništi pobeda Džoa Bajdena na izborima u Pensilvaniji...Kako javlja Rojters, Federalni sud u Pensilvaniji odbacio je prethodno tužbu kojom je tim predsedničke kampanje Donalda Trampa zahtevao...

Nastavak na B92...

TRAMPOV SARADNIK GA POZIVA DA PRIHVATI PORAZ: Izbori nose posledice i ne možemo da se ponašamo kao da se nešto nije desilo

Izvor: Kurir, 23.Nov.2020, 08:58

Istaknuti saveznik Donalda Trampa, bivši guverner Nju Džersija Kris Kristi, pozvao ga je da odustane od napora da preokrene svoj izborni gubitak od Džoa Bajdena na američkim predsedničkim izborima.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.