ŽIvković: Ponovo traži ostavku Vučića

Izvor: Press, 13.Nov.2014, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIvković: Ponovo traži ostavku Vučića

Predsednik Nove stranke Zoran Živković zatražio je od premijera Srbije Aleksandra Vučića da podnese ostavku zbog slučaja "Asomacum“.
Živković je na konferenciji za novinare naglasio da premijer ne treba da podnosi ostavku "zbog bilo kakvih opklada", već zbog izrečenih neistina ili, u slučaju da je Andreju Vučiću identitet zaista ukraden, zbog nerada institucija koje su pod upravom premijera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
Predsednik Nove stranke ukazao je na "čudan obrt" u životu firme "Asomacum“ od momenta kada su se desili izbori i od kada je 27. jula 2012. godine Vučić postao prvi potpredsednik vlade i da od tada počinje renesansa za "Asomacum".

Nastavak na Press...






Povezane vesti

ŽIvković ponovo traži ostavku Vučića

Izvor: Blic, 13.Nov.2014

Predsednik Nove stranke Zoran Živković zatražio je od premijera Srbije Aleksandra Vučića da podnese ostavku zbog slučaja "Asomacum"“.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.