ZABELEŽENE PRVE NEPRAVILNOSTI NA IZBORIMA! Glasali i Novi Mojkovčani - ŽESTOKE OPTUŽBE na račun DPS-a

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2021, 14:47

ZABELEŽENE PRVE NEPRAVILNOSTI NA IZBORIMA! Glasali i "Novi Mojkovčani" - ŽESTOKE OPTUŽBE na račun DPS-a

Na lokalnim izborima u Crnoj Gori zabeležene su prve nepravilnosti.

Nakon što je na Cetinju prijavljeno da pojedini građani fotografišu glasačke listiće nakon zaokruživanja izborne liste, optužbe stižu i iz Mojkovca, gde se vodi žestoka borba za osvajanje lokalne vlasti koju drži Đukanovićeva DPS, na čiji račun stižu optužbe iz redova Demokratske Crne Gore.

Baš kao što je Demokratska Crna Gora pre tri dana upoznala i upozorila javnost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na izborne mahinacije DPS-a, "novi Mojkovčani", inače poznati DPS aktivisti iz Kolašina koji su neposredno pred lokalne izbore u Mojkovcu upisani u birački spisak, jutros su obavili svoju nelegitimnu partijsku dužnost, saopštile su Demokrate i javnosti podelili fotografije na kojima su vide Šefko i Almir Toković i Milan Drljević.

- Glasao je i Mihailo Braunović. To je ta čuvena DPS demokratičnost i "privrženost interesima države", koja se najbolje ogleda u činjenici da njihovi aktivisti iz drugih opština imaju zadatak da "odbrane" Mojkovac od izborne volje Mojkovčana! Još jedno u nizu planiranih poniženja koje je DPS spremio Mojkovčanima - objavile su Demokrate.

- Naravno, Mojkovac će im danas odgovoriti onako kako zaslužuju, kažu iz tabora Demokrata, koji su sa ostalim opoziconim partijama u Mojkovcu danaima pričali o pokušaju DPS da zadrži vlast u Mojkovcu - rečeno je.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.