Izvor: Blic, 24.Feb.2024, 07:40

ZA SITNE PARE OSTAJE U POLITICI Posle raskola kome je kumovao u jednom, Nestorović osniva drugi pokret: Sada ima novi plan koji bi mogao da mu se OBIJE O GLAVU

Ne samo da je posejao razdor u ionako osakaćenom pokretu "Mi-Glas naroda", Branimir Nestorović podelio je i poznavaoce političkih prilika oko njegove političke budućnosti. Jedni smatraju da novi pokret "dr Haosa" na narednim izborima ne može da računa na podršku koju je imao na decembarskim dok drugi, pak, misle da će ga turbulencije okrznuti, ali da može da računa na dobre rezultate. Ima i plan da ostane u politici za sitne novce, jer će umesto skupe stranke praviti skoro pa besplatan novi pokret.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.