Izvor: JUGpress.com, 06.Okt.2019, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Srpska lista osvojila sve mandate, spremni za razgovore sa onima koji osvoje vlast

BROGRAD

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je Srpska lista na prevremenim parlamentarnim izborima na Kosovu odnela jednu od najubedljivijih pobeda u svojoj istoriji i da je u svim mestima sa srpskim stanovništvom dobila više od 90 odsto glasova.

“To je do sada sa prebrojanim glasovima 10 od 10, osim ako ne dođu neki glasovi iz svemira”, rekao je Vućić novinarima u Beogradu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<
Vučić je naveo da su mu izborni rezultati neočekivani, s obzirom na kako je rekao, “najteže uslove” jer su mnogi pokušavali da sruše monopol Srpske liste.

Ko god bude izabran u Prištini, Srbija spremna da pregovara

Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srbija biti spremna da pregovara bez obzira na to koja partija pobedi na parlamentarnim izborima na Kosovu.

“Ko god budu legitimni predstavnici, ma ko god da je, Srbija će biti spremna da razgovara. Naše je da razgovaramo. To će biti veoma teško, neće biti lako ni za nas ni za njih”, rekao je Vučić novinarima u Beogradu.

On je kazao trenutno vodi Demokratski savez Kosova, ali da očekuje da Samoopredeljenje dobije veliki broj glasova iz inostranstva.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.