Vučić: Pred Srbijom su sudbinski važni izbori

Izvor: Beta, 15.Feb.2020, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Pred Srbijom su sudbinski važni izbori

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da su predstojeći izbori "sudbinski važni" jer će na njima, kako je naveo, gradjani birati "da li ćemo nastaviti putem rada i napretka ili ćemo zemlju vratiti u ruke tajkunima i onima čija je jedina politika nasilje".On je za današnji Informer najavio da će izbore raspisati 1, 4. ili 6. marta.Vučić je naveo i da će "najviše četvoro" sadašnjih ministara iz redova Srpske napredne stranke (SNS) ostati u Vladi Srbije ako SNS pobedi na predstojećim izborima. "Zadovoljan sam Anom (premijerka Ana Brnabić) i sa još nekolicinom ljudi. Biće velikih promena, u to budite uvereni. Možda dva ili tri ministra iz SNS ostanu od sadašnjih, četiri najviše. Nije fer da govorim o ministrima iz drugih stranaka pre nego što se izjasne njihovi stranački lideri", naveo je Vučić.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Najviše četiri ministra iz SNS ostaju u Vladi ako dobijemo izbore

Izvor: Radio 021, 15.Feb.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da su predstojeći izbori "sudbinski važni" jer će na njima, kako je rekao, građani birati "da li ćemo nastaviti putem rada i napretka ili ćemo zemlju vratiti u ruke tajkunima i onima čija je jedina politika nasilje"...On je najavio da će izbore raspisati...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.