Vučić: Parlamentarni izbori 2020. godine

Izvor: Večernje novosti, 14.Mar.2018, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Parlamentarni izbori 2020. godine

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da će sledeći parlamentarni izbori biti 2020. godine ZRENjANIN - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su sledeći parlamentarni izbori 2020, a 2022. predsednički i novi beogradski, uz poruku da se opoziciji, učestvovao on ili ne na tim izborima, "isto piše":"Biće poraženi ubedljivo", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << novinara o eventualnim parlamentarnim izborima.Istakao je da se SNS ne rukovodi stranačkim interesima, što se, kaže, videlo i sa beogradskim izborima, dok neki, kako je primetio, sa koliko god i kako god da izgube oni bi da izgube ponovo i to još gore i sa većom razlikom, a možda do 2020 godine skupe zajedno 20 odsto glasova.PROČITAJTE JOŠ - Predsednik Srbije: Opoziciji ni Mičel, ni stotine drugih ne mogu pomoći da dobiju izbore Rekao je da za parlamentarnim izborima nema potrebe, da se SNS ne vodi stranačkim interesima, a da je opozicija htela da im puna kasa Beograda padne u ruke, dok ih drugi rezultati izbora u druguim mestima i ne interesuju.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Zrenjanin,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Kompromisu o KiM protive se oni koji su išli naruku kosovskoj nezavisnosti"

Izvor: RTS, 14.Mar.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je Srbiji "važno kompromisno rešenje za Kosovo i Metohiju, što znači da i jedni i drugi budu nezadovoljni", navodeći da ćemo tako "sačuvati mir i stabilnost, ali i obraz naše zemlje". U Srbiji se kompromisnom rešenju za KiM protive oni...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.