Izvor: Radio 021, 14.Maj.2023, 11:05

Vučić: Ne pada mi na pamet da smenjujem Gašića, odlično radi svoj posao

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas mogućnost izbora najkasnije u septembru, ali da opozicija neće da bira koji će tada izbori da budu, dodavši da će 26. maja biti zanimljivih odluka.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZBORI NAJKASNIJE U SEPTEMBRU Predsednik Vučić: Opozicija neće da bira koji će da budu! 26. maja će biti zanimljivih odluka!

Izvor: Pančevac-online.com, 14.Maj.2023

Predsednik Vučić rekao je da opozicija misli da ako skupi ljude na ulici neko treba da prihvata, kaže „nebulozne zahteve za smenu Bratislava Gašića čiji je posao da deluje represivno“. Najavio je mogućnost izbora najkasnije u septembru, ali da opozicija neće da bira koji će tada izbori da...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Šta o Vučićevim izborima u septembru misli leva, a šta desna opozicija?

Izvor: Danas, 14.Maj.2023

Predsednik Srbije je nakon dva masovna protesta protiv njegovog režima i načina na koji se odnosio prema dva masovna ubistva, u poslednje dve nedelje u Srbiji, izjavio danas da će 26. maja, na zakazanom kontramitingu, možda saopštiti da će novi izbori biti u septembru.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.