Izvor: Pančevac-online.com, 14.Maj.2023, 12:43

IZBORI NAJKASNIJE U SEPTEMBRU Predsednik Vučić: Opozicija neće da bira koji će da budu! 26. maja će biti zanimljivih odluka!

Predsednik Vučić rekao je da opozicija misli da ako skupi ljude na ulici neko treba da prihvata, kaže „nebulozne zahteve za smenu Bratislava Gašića čiji je posao da deluje represivno“. Najavio je mogućnost izbora najkasnije u septembru, ali da opozicija neće da bira koji će tada izbori da budu, dodavši da će 26. maja biti […] The post IZBORI NAJKASNIJE U SEPTEMBRU Predsednik Vučić: Opozicija neće da bira koji će da budu! 26. maja će biti zanimljivih odluka! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.