Izvor: Blic, 14.Maj.2023, 10:48

Vučić: "Za koji dan neću više biti predsednik stranke, ako bude izbora, biće najkasnije u septembru, biće još zanimljivih odluka 26. maja"

- Za koji dan neću više biti predsednik stranke. Ako idemo na izbore, ići ćemo najkasnije u septembru, to ću sve reći na velikom skupu. Biće 26. maja zanimljivih odluka - rekao je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Ne pada mi na pamet da smenjujem Gašića, odlično radi svoj posao

Izvor: Radio 021, 14.Maj.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas mogućnost izbora najkasnije u septembru, ali da opozicija neće da bira koji će tada izbori da budu, dodavši da će 26. maja biti zanimljivih odluka.

Nastavak na Radio 021...

Vučić: Za koji dan neću više biti predsednik stranke

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 14.Maj.2023

SMEDEREVO – “Za koji dan neću više biti predsednik stranke. Ako idemo na izbore, ići ćemo najkasnije u septembru, to ću sve reći na velikom skupu. Biće 26. maja zanimljivih odluka”, rekao je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije. “Za koji dan više neću biti predsednik političke stranke....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.