Vučić: Ja stav ne menjam, ne vidim razloga da ne bude izbora u Beogradu

Izvor: B92, 28.Feb.2024, 14:41

Vučić: Ja stav ne menjam, ne vidim razloga da ne bude izbora u Beogradu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Tirani je govorio i o izborima u Beogradu, rekavši da on lično nije promenio svoj stav.

Odgovarajući na pitanja novinara u Tirani, na marginama samita Ukrajina – Jugoistočna Evropa, predsednik Srbije je istakao da će u petak po podne s kolegama iz Srpske napredne stranke razgovarati o izborima u Beogradu, da on lično nije promenio stav i da smatra da treba ići na izbore, ali da je odluka o tome na onima koji imaju vlast >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u stranci.

Svi pričaju da bi trebalo da se formira vlast, pošto kažu da imaju većinu, naveo je Vučić.

"Ja nisam menjao svoj stav do sada, ali sam im obećao da ću razgovarati sa njima u petak po podne", naveo je Vučić i dodao da će sutra predveče, kada se vrati, odmah imati susret sa predsednikom Centralnoafričke Republike, koji će biti gost naše zemlje.

"I sa njim imam tet-a-tet sastanke i organizujem večeru za njega. U petak imam mnogo obaveza, ali u petak po podne mogu da razgovaram sa njima, pa ću vas obavestiti", rekao je Vučić.

Kako je rekao, on do sada nije video razlog za promenu svog stava o Beogradu. "Ako nemate pun legitimitet, ne vidim razlog da se ne ide na izbore, ali oni imaju vlast u stranci i oni donose odluke. Hvala im na tome što su me pitali i što će sačekati moje mišljenje, pa ćemo da vidimo", rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"RAZGOVARAĆEMO U PETAK" Vučić: Ako nemate pun legitimitet, ne vidim razlog da ne idete na nove izbore u Beogradu

Izvor: Blic, 28.Feb.2024

- Vidim da su nešto od juče navalili stranački prijatelji i šefovi svi bi da se formira vlast pošto kažu da imaju većinu. Ja nisam menjao svoj stav, ali sam im obećao da ću razgovarati sa njima u petak popodne - kaže Aleksandar Vučić, predsednik na temu da li će biti novih izbora u Beogradu

Nastavak na Blic...

Vučić iz Tirane: "Naš glas je sa poštovanjem slušan ovde"; "Pale su u vodu sve laži o 'pokradenim izborima'"

Izvor: B92, 28.Feb.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je da se glas Srbije sa poštovanjem slušao na samitu u Tirani...Vučić je naveo da je sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim govorio o teritorijalnom integritetu obe zemlje, poštovanju povelje UN, ali i o drugim važnim temama i inicijativama za...

Nastavak na B92...

"TAJVAN JE KINA, ŠTA JE NETAČNO?" Vučić iz Tirane o Zelenskom, Putinu i izveštaju ODHIR o izborima: Govorite ljudima da su nešto ukrali, a ne nudite dokaz (VIDEO)

Izvor: Blic, 29.Feb.2024, 13:56

To bi bilo kao kada bih ja rekao za tog Šenaha, koji je inače poznat po mnogo čemu u Austriji, "stekao sam utisak da je reč o belosvetskom lopovu i prevarantu mnogi ljudi su mi to rekli", pa sad da li jeste ili nije, Bog će znati, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.