Izvor: Danas, 08.Avg.2023, 19:32

Vučić: Izbori u Beogradu ako ih opozicija želi ali ne odlučuje da li će biti još nekih izbora

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da vanredni lokalni izbori u Beogradu, ako opozicija to želi, mogu biti održani u decembru ove ili na proleće naredne godine, ali i dodao da opozicija ne odlučuje o tome da li će istovremeno biti održani još neki izbori.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

„Zamka je da promene u Beogradu nužno znače i promene na nacionalnom nivou“: Treba li opozicija sve karte da baci na glavni grad?

Izvor: Danas, 09.Avg.2023, 06:36

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je sve izbore za april ili maj naredne godine, kada po izbornom kalendaru treba održati pokrajinske i lokalne izbore. Uz njih, vlast bi mogla da raspiše i parlamentarne ali i izbore za Skupštinu grada Beograda.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.